Wij doen het zelf

HomeWij doen het zelf

We zijn betrouwbaar. Maar ja, dat kan iedereen wel roepen. Ok, we hebben een bijzondere historie. Een stabiele historie. Niet alleen hebben wij een laag verloop van medewerkers, ook onze klanten zijn vaak al decennia klant. Sommige al meer dan 40 jaar. Dat betekent rust, kracht en inderdaad het veilige gevoel van stabiliteit. Dit zorgt er voor dat we allemaal een geheel vormen. Klanten en medewerkers.

Prachtige moderne locaties, eigentijds en toegankelijk, zo kun je onze kantoren kenmerken. Er heerst een prettige atmosfeer, die meteen aanvoelt als warm bij binnenkomst. Alles is onder controle, geen onvertogen woord. Onze huisstijl vind je overal terug, van kantoorinrichting tot ons drukwerk.

Dat zijn wij de Klerk Vis Niekus, open, warm, modern, laagdrempelig en onderscheidend.

Ervaringsdeskundige: Dat zijn wij De Klerk Vis Niekus: Betalen of niet betalen, daar gaat het uiteindelijk om en het is een feit dat wij weten hoe het werkt. We komen niet voor verrassingen te staan en kennen alle trucjes, de zogenaamde kneepjes van het vak. Of het nou spoedopdrachten of bulk opdrachten zijn, alle soorten kennen onze onverdeelde aandacht. Of het nou een standaard opdracht is of een a la carte opdracht, we passen het sausje aan.

Het bovenstaande kunnen we toepassen op alle sectoren hetgeen ons specialist maakt in een zeer gedifferentieerd breed spectrum portfolio.

De Klerk Vis Niekus loopt voorop met het bijhouden van kennis en deelt dit graag met zijn opdrachtgevers. Wij zijn eerlijk in onze adviezen en leveren conform wens, altijd in overeenstemming met de wetgeving en inachtneming van kwaliteit en termijnen.

De contactpersonen zijn bekend en vast aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers, waardoor we pro actief kunnen reageren of juist achteraf feedback kunnen geven. We zorgen voor up to date kennis door ons te houden aan verplichte educatie termijnen. Ook dossierbehandelaars krijgen alle scholingsmogelijkheden zowel intern als extern. Dit houdt ons allemaal scherp en flexibel, waardoor we sterk in onze schoenen staan.

Een bekende Nederlander is hij nog niet, maar hij wordt af en toe wel herkend als hij door de Amsterdamse binnenstad loopt. Ed Krom Gerechtsdeurwaarder bij het Amsterdamse kantoor De Klerk Vis Niekus, was een van de hoofdpersonen van de populaire documentaireserie Schuldig. In gesprek met een man die hoopt met zijn deelname aan de serie bij te dragen aan een positiever beeld van gerechtsdeurwaarder.

midden: Staatssecretaris Jetta Klijnsma

Een goede bijeenkomst waarin we de gelegenheid kregen om toe te lichten hoe het Digitale Beslagregister voor gerechtsdeurwaarders een waardevolle ontwikkeling is. Ook kunnen delen dat ook de positie van schuldenaren beter beschermd wordt. Ook een groot voordeel dat duidelijk is wie verantwoordelijk is voor het vaststellen van de beslagvrije voet. De staatssecretaris was ook bekend met het feit dat het register nog is te optimaliseren als ook de overheid zou aansluiten bij het beslagregister.

image
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake/
https://deklerkvisniekus.nl//
##E10D7B
style1
paged
Aan het laden...
/data/www/deklerkvisniekus.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off