Vervolg…

HomeVervolg…

`` Blijf dicht bij jezelf``

``Gewoon zijn wie we zijn``

Vervolg.....

Dit zorgt voor een  goede naam. Deze naam heeft ook te maken met onze no-nonsense aanpak. Als u met ons in gesprek bent, treft u niet een sales-team met gladde praat, maar een ervaren medewerker met inhoudelijke kennis. Die kan u informeel en zonder omwegen laten zien wat we te bieden hebben. Klanten waarderen die laagdrempeligheid. Heerlijk is dat. Je voelt je welkom bij ons. Dat maakt ons ‘echt’. Gewoon zijn wie we zijn. Recht uit het hart.

We hebben een ervaren club mensen, die zelf verantwoordelijk is voor hun aanpak. Hoe kun je anders ‘echt jezelf zijn’? Als u klant bent, zit u aan tafel met degene die u overtuigd heeft om met ons in zee te gaan. De medewerker die het zelf doet en zelf de mouwen uit de handen steekt.

Authentiek, enthousiast, dat is de echtheid die je bij ons voelt, ziet, hoort en ruikt. We zijn het zelf, met z’n allen. Daardoor gaat alles bij ons ook vanzelf. ‘Blijf dicht bij jezelf’ is ons motto en dat vind je nergens anders. Bij ons zal je ervaren dat degene die spreekt, zelf het product is dat hij of zij verkoopt. Als je het zelf bent, kun je je eigen passies nastreven en  bouw je een relatie op, want je kent elkaar.

Hierdoor is nog nooit een klant uit ontevredenheid bij ons weggegaan. Het gaat dus goed met ons, we zijn succesvol en hebben veel werk. En toch hebben we rust, kunnen we ons zelf zijn en bogen op een goede naam. Een naam van een merk dat je terugziet in de mens die erachter schuilt.

image
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake/
https://deklerkvisniekus.nl//
##E10D7B
style1
paged
Aan het laden...
/data/www/deklerkvisniekus.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off