Voor de relatie

HomeVoor de relatie

Organisatie

Bij ons werken onder andere 4 gerechtsdeurwaarders, 7 toegevoegd  gerechtsdeurwaarders, 3 juristen en ruim 60 incassomedewerkers.

Onafhankelijk

De Klerk Vis Niekus is onafhankelijk en zelfstandig. Dit maakt ons flexibel in onze werkwijze en aanpak. Binnen de regels van de wet nemen we onze eigen beslissingen. Onze zelfstandigheid maakt dat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

Minnelijk traject

Wij doen er alles aan om uw vordering te incasseren voordat er juridische kosten gemaakt moeten worden. Brieven, telefoon, email, alle mogelijke middelen worden ingezet voor een snel en effectief incassotraject.

Gerechtelijk traject

Als het minnelijk traject ook geen betaling oplevert, verzorgen wij het juridische vervolg. De dagvaarding wordt door ons opgemaakt en we verzorgen voor u de procedure bij de rechtbank, zodat er uiteindelijk een vonnis wordt gewezen door de rechtbank.

Executie traject

Wordt er ook na de procedure niet betaald? Wij zullen opnieuw alle mogelijke communicatiemiddelen inzetten om voor betaling te zorgen. Daarnaast geeft de wet diverse bevoegdheden aan onze deurwaarders om uw vordering betaald te krijgen, waaronder beslag op inkomen en banktegoeden.

Ambtelijke werkzaamheden

Onze deurwaarders voeren hun ambtelijke werkzaamheden uit binnen heel Nederland. We kunnen u dus overal van dienst zijn met het uitvoeren van ambtelijke opdrachten.

Juridisch advies

Naast het verzorgen van het gerechtelijk traject kunt u altijd contact opnemen met een van onze juristen voor het inwinnen van juridisch advies.

Trainingen

Op locatie of bij ons op kantoor verzorgen wij trainingen op het gebied van incassowerkzaamheden en debiteurenbeheer. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw trainingswensen te bespreken.

Dossier online

Als klant heeft u kosteloos toegang tot dossier online. Hiermee heeft u 24/7 direct inzage in uw dossiers. U kunt uw inloggegevens aanvragen via uw contactpersoon. Zodra u deze heeft ontvangen, hebt u meteen toegang tot uw dossiers.

Boekhouding

Zodra er geld wordt ontvangen in uw dossier, dragen wij dit zo snel mogelijk aan u af. Het gaat immers om uw niet betaalde rekening. U bepaalt zelf op welke manier u dat wilt. Wij zorgen voor de snelle afhandeling.

Jurisprudentie

Blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen inzake jurisprudentie en wetgeving. Wij delen graag relevante jurisprudentie en wijzigingen binnen de wetgeving met u.

ISO Certificering

De Klerk Vis Niekus is ISO gecertificeerd. Ook voldoen wij aan alle kwaliteitsnormen die de beroepsorganisatie heeft opgesteld. Regelmatig vindt toetsing plaats om te kijken of we aan de normen blijven voldoen. Hierdoor waarborgen wij de kwaliteit van onze diensten.

Maatwerk

Wij zijn in staat om onze werkwijze en processen aan te passen. Onze manier van werken kunnen we naadloos laten aansluiten op uw wensen.

Rapportage op maat

Naast dossier-online kunnen wij ook voorzien van periodieke rapportages. U bepaalt als klant zelf de inhoud en de frequentie van deze rapportages.

De Klerk Vis Niekus heeft alles in huis om uw opdrachten van A tot Z uit te kunnen voeren. Omdat wij landelijk en onafhankelijk opereren zijn wij niet gebonden aan partners en collega deurwaarders. Met 11 (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders in dienst verzorgen wij snel al uw ambtelijke werkzaamheden binnen heel Nederland.

Waar valt winst te behalen? Waar loopt u tegen aan bij het incasseren van uw vordering? Wat kan er verbeterd worden? Als organisatie denken wij graag met u mee en streven wij naar vooruitgang en denken wij in oplossingen. Incasseren doen wij samen!

Onze werknemers zijn gehuisvest in Amsterdam en Ede in een modern kantoor. Met een rustig en huiselijk kantoor dragen wij bij aan de cohesie op de werkvloer. Met een fris eigentijds kantoor zonder fratsen voelen onze werknemers en bezoekers zich snel op hun gemak, wij zijn toegankelijk en laagdrempelig.

 • De Klerk Vis Niekus

  SchuldHulpMaatje

  Het landelijk Service Punt van SchuldHulpMaatje is de Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso dankbaar voor de workshop die Ron de Klerk, gerechtsdeurwaarder heeft gehouden op een van de SchuldHulpMaatjesdagen die in Ede werd gehouden. Meer dan 1000 SchuldHulpMaatjes helpen in Nederland inmiddels op 43 plaatsen mensen bij (preventie van) schulden. SchuldHulpMaatjes krijgen een driedaagse basisopleiding en worden daarna jaarlijks gehercertificeerd. Ron besprak voor een volle zaal de onderwerpen als: wie is – en wat doet een gerechtsdeurwaarder? Wat is het verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau? Is een deurwaarder altijd een tegenpartij van een maatje? Of kun je ook met een hulpvrager en een deurwaarder samenwerken? Hoe doe je dat dan op een goede manier? Op deze wijze heeft de Klerk Vis Niekus laten zien, dat leden van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders, maatschappelijk betrokken zijn en positief meewerken aan het creëren van ” een civil society”.

  Drs. Peters Rijsdijk Projectmanager SchuldHulpMaatje

 • De Klerk Vis Niekus

  Voorkomt veel ontruimingen.

  Voorkomen is in ieders belang. In samenwerking met een grote woningcorporatie hebben wij ons ingespannen om het aantal woningontruimingen omlaag te brengen. De focus in ons incassoproces hebben we gelegd op het zo vroeg mogelijk in dialoog komen met de debiteur. Hierdoor kunnen we individuele situaties in kaart brengen en is het ons gelukt om in veel gevallen een betere oplossing te bereiken. Op die manier hebben we voor meerdere huurders weten te voorkomen dat ze op straat kwamen te staan.

  Huurder en de verhuurder tevreden!

image
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake/
https://deklerkvisniekus.nl//
##E10D7B
style1
paged
Aan het laden...
/data/www/deklerkvisniekus.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off