Meer over KVN

Organisatie

Bij KVN zijn 52 medewerkers werkzaam, waaronder 8 (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders en 4 juristen.
De directie van KVN wordt gevormd door Viola Knopper, Peter Vis en Alex Niekus.

Onafhankelijk

KVN is een onafhankelijk en zelfstandig kantoor. Dat wil zeggen dat we geen onderdeel uitmaken van een landelijke deurwaardersgroep. Dit maakt ons flexibel in onze werkwijze; we kunnen altijd snel met u schakelen om processen of afspraken aan te passen.

Executie traject

Wordt er ook na de procedure niet betaald? Wij zullen opnieuw alle mogelijke communicatiemiddelen inzetten om voor betaling te zorgen. Daarnaast geeft de wet diverse bevoegdheden aan onze deurwaarders om uw vordering betaald te krijgen, waaronder beslag op inkomen en banktegoeden.

Trainingen

Onze klanten hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan interne cursussen/thema-workshops bij KVN.
Tevens kan er op verzoek in-company een training op maat gegeven worden.

Klantportal

KVN beschikt over een online portal: dossier online. In deze applicatie op onze website is realtime de status en voortgang van de lopende dossiers te volgen.
Daarnaast kan via ons portal gecommuniceerd worden tussen u en KVN. Zo kunt u bijvoorbeeld berichten achterlaten, die realtime in het betreffende dossier zichtbaar zijn.
Ook kunt u op ieder gewenst moment een Excel bestand downloaden van uw gehele portefeuille.

Boekhouding

Zodra er geld wordt ontvangen in uw dossier, dragen wij dit zo snel mogelijk aan u af. Het gaat immers om uw niet betaalde rekening. U bepaalt zelf op welke manier u dat wilt. Wij zorgen voor de snelle afhandeling.

Jurisprudentie

Wij delen graag relevante jurisprudentie
en wetwijzigingen met u.
Zo blijft u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van jurisprudentie en wetgeving. Waar nodig staan we u bij om wijzigingen door te voeren binnen uw interne incassoproces.

ISO Certificering

Als professionele dienstverlener met oog voor kwaliteit is KVN sinds 2014 in het bezit van het ISO norm 9001 certificaat.
ISO 9001 is een wereldwijd erkende norm met eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt.

Maatwerk

Onze dienstverlening kunnen we naadloos laten aansluiten op uw wensen.
Onze organisatie is groot genoeg om volume aan te kunnen en klein genoeg om korte lijnen te onderhouden en maatwerk te leveren.

Rapportages

Wij werken met het in de markt leidende dossierpakket van Praclox (Othomatic) waarmee alle gewenste KPI’s gemeten kunnen worden
en in rapportages kunnen worden opgenomen.

image
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake/
https://deklerkvisniekus.nl//
##E10D7B
style1
paged
Aan het laden...
/data/www/deklerkvisniekus.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off