Onze Diensten

HomeOnze Diensten

INCASSODIENSTVERLENING

Wij voorzien al onze klanten in de vereiste professionele ondersteuning bij het incasseren van openstaande posten. De kracht van ons kantoor is gelegen in de bundeling van diensten, die u het comfort biedt van één adres voor al uw vragen, van de eerste aanmaning tot en met een procedure voor het gerecht en de daarop volgende tenuitvoerlegging van het vonnis.

DEBITEURENBEHEER

Al uw activiteiten gericht op het betaald krijgen van openstaande facturen kunt u bij ons onderbrengen. Hiermee kunt u een tijdrovend incassotraject voorkomen. Door onze professionele werkwijze zorgen wij er namelijk voor dat uw klanten op tijd betalen. Dit gebeurt op een maatschappelijk verantwoorde manier en met behoud van uw klanten.

GERECHTSDEURWAARDERS

De taken en bevoegdheden van een gerechtsdeurwaarder zijn in de wet verankerd. Zo is wettelijk bepaald dat voor bepaalde handelingen u altijd een gerechtsdeurwaarder moet inschakelen.

Onze dienstverlening is zo ingericht dat u van de eerste aanmaning tot en met de betaling van de laatste euro goed zit. Hoe we dat doen? Met 11 (toegevoegd) gerechtsdeurwaarders en ruim 60 medewerkers faciliteren we u met een one-stop-shop.

Natuurlijk wordt ook ons kantoor aan voorschriften en bepalingen gehouden. De Gerechtsdeurwaarderswet stelt een aantal regels dat een transparante en veilige gang van zaken waarborgt. Tegelijkertijd beschermt de wet uw debiteuren tegen onredelijke tarieven.

JURIDISCH ADVIES

Onze juristen zijn specialisten op het gebied van proces- en executierecht. Ze gebruiken hun kennis om er voor te zorgen dat het recht optimaal zijn loop krijgt en rechterlijke uitspraken op een snelle en efficiënte manier worden afgewikkeld. 

Ze hebben alle noodzakelijke kennis en ervaring, van huurrecht, verbintenissenrecht en bouwrecht. Hiermee kunnen ze u ook van het juiste juridische advies voorzien.

 • De Klerk Vis Niekus

  SchuldHulpMaatje

  Het landelijk Service Punt van SchuldHulpMaatje is de Klerk Vis Niekus Gerechtsdeurwaarders en Incasso dankbaar voor de workshop die Ron de Klerk, gerechtsdeurwaarder heeft gehouden op een van de SchuldHulpMaatjesdagen die in Ede werd gehouden. Meer dan 1000 SchuldHulpMaatjes helpen in Nederland inmiddels op 43 plaatsen mensen bij (preventie van) schulden. SchuldHulpMaatjes krijgen een driedaagse basisopleiding en worden daarna jaarlijks gehercertificeerd. Ron besprak voor een volle zaal de onderwerpen als: wie is – en wat doet een gerechtsdeurwaarder? Wat is het verschil tussen een deurwaarder en een incassobureau? Is een deurwaarder altijd een tegenpartij van een maatje? Of kun je ook met een hulpvrager en een deurwaarder samenwerken? Hoe doe je dat dan op een goede manier? Op deze wijze heeft de Klerk Vis Niekus laten zien, dat leden van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders, maatschappelijk betrokken zijn en positief meewerken aan het creëren van ” een civil society”.

  Drs. Peters Rijsdijk Projectmanager SchuldHulpMaatje

 • De Klerk Vis Niekus
  De Klerk Vis Niekus

  “Een Bloemstuk"

  Een van de grootste gemeentelijke instellingen van ons land kregen wij een prachtig bloemstuk met daarbij een kaartje met de tekst: ”vanochtend overgedragen, vandaag fiat van de voorzieningenrechter en ’s-middags nog beslag gelegd! Hartelijk dank”.

 • De Klerk Vis Niekus

  Voorkomt veel ontruimingen.

  Voorkomen is in ieders belang. In samenwerking met een grote woningcorporatie hebben wij ons ingespannen om het aantal woningontruimingen omlaag te brengen. De focus in ons incassoproces hebben we gelegd op het zo vroeg mogelijk in dialoog komen met de debiteur. Hierdoor kunnen we individuele situaties in kaart brengen en is het ons gelukt om in veel gevallen een betere oplossing te bereiken. Op die manier hebben we voor meerdere huurders weten te voorkomen dat ze op straat kwamen te staan.

  Huurder en de verhuurder tevreden!

image
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake/
https://deklerkvisniekus.nl//
##E10D7B
style1
paged
Aan het laden...
/data/www/deklerkvisniekus.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://deklerkvisniekus.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
on
off